En marstaloid udflugt på Trondheimsfjorden.

(ordlyd af mit læserbrev i Fyns Amts Avis oktober 2008)

Af Flemming Boye, Sølvgade 22, Marstal.

Tidligt på sommeren fik jeg mulighed for en weekendtur til Trondheim i Norge, der absolut er en spændende gammel by i det hedengangne dansk-norske kongerige. Et helt improviseret punkt på programmet blev dog den allerstørste oplevelse, da det gik op for mig, at to af kulfiberkatamaranerne fra Brdr. Aa, der har fået så stor success i Norge og så stor bevågenhed i den ærøske færgedebat, opererede fra Trondheims færgeterminal. Jeg besluttede, at nu ville jeg ”se dyret” og gik ned og tog en tur og en masse fotos (som jeg har for vane). Jeg fik også en interessant snak med kaptajnen.

Den selvudnævnte ”Erhvervsgruppe” synes at være i bekneb for gode fotos af disse spændende fartøjer, når de genbruger det samme billede tre gange i deres forøvrigt velformulerede og pænt designede debatindlæg i Ærø Ugeavis.

Som sikkert en del andre marstallere ”klør jeg mig i nakken” over hvad man skal tro og mene om de forskellige bud på Ærø’s fremtidige trafikløsning, men under alle omstændigheder tror jeg, at min illustrerede rejseberetning fra Trondheimsfjorden kan have en vis almen interesse der, hvor debatten står nu, så på min hjemmeside www.flemmingboye.dk/katamaran.htm kan man finde mange kommentererede fotos og andre informationer samt lidt flere tanker om Ærø-trafikken. Jeg kan dog godt røbe her, at kulfiberkatamaranerne opleves som meget ”lækre”, så jeg gik helt forelsket fra borde....

Tilbage til min beretning om "Trondheimsfjord II"

Med Venlig Hilsen

Flemming Boye

E-mail adresse: flemmingboye@mail.dk 

Send mig dine kommentarer pr. e-mail 

 

OPDATERET 2008-10-17    10:00

TAK FOR BESØGET!